فیلتر یخچال ساید کیش

فیلتر یخچال سامسونگ فیلتر یخچال الجی فیلتر یخچال جنرال الکتریک اسنوا ال جی فیلتر تصفیه اب یخچال ساید بای ساید فیلتر یخچال ساید بای ساید اصفهان فیلتر ساید سامسونگ فیلتر ساید الجی اسنوا ال جی و فیلتر ساید جنرال الکتریک ساید فیلتر رسوب گیر لباسشویی و ظرفشویی فیلتر آب داخلی و بیرونی یخچال سامسونگ اصفهان ، فیلتر تصفیه آب داخلی و بیرونی یخچال ال.جی ، فیلتر لیوانی و موشکی یخچال جنرال الکتریک فیلتر تصفیه آب بیرونی یخچال اسنوا و فیلتر یخچال دوو ارسال رایگان و فروش اینترنتی فیلتر تصفیه آب داخلی یخچال سامسونگ ، فیلتر تصفیه آب داخلی یخچال ال.جی ، فیلتر تصفیه آب داخلی یخچال جنرال الکتریک و فیلتر بیرونی یخچال یخچال ال جی ، جنرال الکتریک ، سامسونگ ، بوش ،اسنوا ، فریجیدر،ویرپول،بکو، الکترولوکس، وستینگ هاوس، مای تگ، دوو، هیتاچی، کنوود، مابه، کنمور، بکو و پروفایل، ادمیرال، آمانا LG, Samsung, Frigidaire,Electrolux, General ,electric, GE, Snowa, beko, AEG, westinghouse, Daewoo, Mabe, Kenwood, maytag, Hitachi, Beko, profile, admiral, amana ... .

شماره تماس دفتر پخش فیلتر یخچال ساید در جزیره کیش

جهت مشاهده عکس و قیمت فیلتر یخچال خود کلیک کنید.

فیلتر یخچال کیش

فیلتر یخچال ساید سامسونگ کیش

فیلتر یخچال ساید الجی کیش

فیلتر یخچال ساید جنرال الکتریک کیش

فیلتر یخچال ساید فریجیدر کیش

فیلتر یخچال ساید ویرپول کیش

فیلتر یخچال ساید وستینگ هاوس کیش

فیلتر یخچال ساید الکترولوکس کیش

فیلتر یخچال ساید مابه کیش

فیلتر یخچال ساید مایتگ کیش

فیلتر یخچال ساید اسنوا کیش

فیلتر یخچال ساید دوو کیش

فیلتر یخچال ساید کنمور کیش

فیلتر یخچال ساید کنوود کیش

فیلتر یخچال ساید بوش کیش

جهت مشاهده عکس و قیمت فیلتر یخچال خود کلیک کنید.

ارسال رایگان و اختصاصی فیلتر تصفیه آب یخچال ساید بای ساید به جزیره کیش

قیمت فیلتر تصفیه آب یخچال ساید بای ساید جزیره کیش

فیلتر لیوانی سامسونگ 72000 تومان
فیلتر اسنوا و دوو 39000 تومان
فیلتر لیوانی ال جی 74000 تومان
فیلتر لیوانی جنرال الکتریک 148000 تومان
فیلتر بیرونی یخچال سامسونگ الجی و جنرال الکتریک 48000 تومان 20 % تخفیف در صورت خرید همزمان با فیلتر داخلی

تنها نمایندگی رسمی پخش شرکت بازرگانی فیلتر آب در استان اصفهان

شماره تماس دفتر پخش کیش: 09123907141

فیلتر یخچال سامسونگ کیش

فیلتر یخچال الجی کیش

فیلتر یخچال جنرال الکتریک کیش

فیلتر یخچال فریجیدر کیش

فیلتر یخچال ویرپول کیش

فیلتر یخچال وستینگ هاوس کیش

فیلتر یخچال الکترولوکس کیش

فیلتر یخچال مابه کیش

فیلتر یخچال مایتگ کیش

فیلتر یخچال اسنوا کیش

فیلتر یخچال دوو کیش

فیلتر یخچال کنمور کیش

فیلتر یخچال کنوود کیش

فیلتر یخچال بوش کیش

فیلتر یخچال پروفایل وایت هاوس کیش

بازدید: 12،961 نفر

جزیرهٔ کیش یکی از جزیره‌های خلیج فارس و از توابع بخش کیش، شهرستان بندر لنگه در استان هرمزگان و از نقاط دیدنی استان هرمزگان در جنوب ایران است. در گذشته، این جزیره را به نام «قیس» می‌خواندند. شکل این جزیره بیضوی‌مانند است و در ۱۲کیلومتری کرانهٔ شیبکوه جای گرفته‌است. این جزیره سالانه یک میلیون نفر گردشگر را به خود جذب می‌کند.
از آنچه در کتب تاریخی بازگو شده‌است برمی‌آید که از زمان هخامنشیان و سپس اشکانیان و ساسانیان، جزیرهٔ کیش تحت تسلط ایران بوده و با گسترش اسلام، این جزیره به‌دست خلفای اموی افتاده‌است. این وضع تا سال ۲۴۹ ه. ق ادامه یافت. در این سال، یکی از ایرانیان اهل ری بر خلیفه خروج نمود و تمامی جزایر خلیج فارس و بحرین، ازجمله کیش را مسخر خود ساخت.

حاکمیت معنوی ایرانیان بر کیش از نامه‌های نگاشته توسط ایشان به زبان پهلوی کاملاً مشهود است. از دوران حکومت آل‌بویه کیش مجدداً به حکومت ایرانی بازگشت و بعدها در زمان سلجوقیان و اتابکان فارس و سپس ملوک هرمز و آل‌مظفر و تیموریان، این وضع ادامه یافت.
نمایی از یک هتل در جزیره

در دورهٔ سلجوقیان، کیش به بزرگ‌ترین مرکز تجاری خلیج فارس تبدیل شد. در همین دوران، قیاصره در کیش به قدرت رسیدند. ایشان که در ابتدا بسیار فقیر بودند، با دزدی دریایی پایه‌های اقتصادی حکومت خود را مستحکم نمودند.حاکمان قیاصره که بر این جزیره حکمران بودند از نسل شخصی هستند به نام «قیس» این شخص از شهر سیراف که در منطقهٔ «بنی‌خالد النّصوری» قرار دارد آمده بودند. آخرین حاکم جزیرهٔ کیش یا «قیس»، که از نژاد قیاصره بوده‌اند: مَلِک سلطان‌بن مَلِک قوام‌الدین‌بن مَلِک تاج‌الدین‌بن مَلِک‌شاه‌بن قیس‌بن مَلِک جمشید. او به‌دست سیف‌الدین ابونصر علی‌بن کیقباد، حاکم جزیرهٔ «هرمود»، به امر اتابک ابوبکر در تاریخ ۱۲ جمادی‌الثانی سال ۶۲۶ ه. ق (سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۶۰۸ خورشیدی) به قتل رسید، و با کشته شدن مَلِک‌سلطان، آخرین حاکم کیش، حکم سُلالهٔ قیاصره بر کیش برای همیشه پایان یافت.
نمایی از سنگفرش خیابان در جزیره کیش

در دوران طلایی کیش، مورخان زیادی راجع به آن اظهارنظر کرده‌اند. ابن خرداد، ابن بطوطه و یاقوت حموی یا به کیش سفر کرده و یا در باب بزرگی آن سخنوری کرده‌اند. سعدی در آثار خود دو جا از جزیرهٔ کیش و سفر به آن در این دوران یاد می‌کند.

زکریا بن محمد بن محمود قزوینی در آثار البلاد و اخبار العباد می‌نویسد: «قیس جزیره‌ای‌ست در دریای فارس و دورش چهار فرسخ است و آبادانی دارد. شهری در کمال حسن و لطافت در آنجا بنا شده‌است و کشتی‌های هندیان به آن جزیره درآیند و تجارتگاه اهل هند و عجم و عرب است. آب چاه آشامند و حوض‌ها و آب‌انبارها ساخته‌اند.»[۹]
ز سال ۹۱۲ تا ۱۰۳۱ این جزیره نیز هم چون جزیره هرمز به دست پرتغالی‌ها افتاد و سرانجام در این سال، امام قلی خان، سپهسالار شاه عباس موفق به فتح خلیج فارس و بحرین و همه جزایر آن شد؛ و از آن پس کیش یکی از جزایر ایرانی خلیج فارس شناخته می‌شود.
کشتی یونانی در شب

تا سال‌های آغازین حکومت محمدرضا پهلوی، کیش مرکز صید ماهی و مرکز تجارت مروارید خلیج فارس بوده است. با ورود مروارید ژاپن به بازار ایران، به تدریج از اهمیت مروارید کیش کاسته شده و کیش نیز اهمیت خود را از دست داد.

در سال ۱۳۴۹ هیئتی از مشاوران ایرانی و آمریکایی، جزیره کیش را مورد بازدید قرارداد و با توجه به ویژگی‌های طبیعی، سواحل زیبای مرجانی و آب‌های زلال اطراف آن، به عنوان مرکز توریستی بین‌المللی انتخاب شد. محمدرضا شاه با استفاده از بودجه دولت اقدام به توسعه جزیره کیش کرد. به دستور شاه، تمام زیرساخت‌های مدرن از جمله هتل، نمایشگاه بین‌المللی، فرودگاه، کازینو و اقامت‌گاهی برای استفاده شاه و خانواده‌اش ساخته شد.

به گفته اسدالله علم، تا پیش از انقلاب ایران، جزیره کیش با هوای مطبوعش در زمستان‌ها، به عنوان محل اقامت و تفریح خانواده سلطنتی مورد استفاده قرار می‌گرفت.

جزیره کیش در سال ۱۳۶۱ به عنوان نخستین منطقه آزاد اقتصادی کشور برگزیده شد. امروزه اقتصاد کیش برپایه گردشگری و تجارت استوار است.
شهر حریره واقع در جزیره کیش
وجه تسمیه

وجه این آن است که چون بر بلندیهای اطراف هرموز برمی آیند مانند کیش که ترکش باشد به نظر درمی آید. در لهجه مردم بومی به کانال عمیقی که محل خروج آب از قنات می‌باشد نیز می‌گویند زیرا تنها جزیره در خلیج فارس که دارای قنات آب شیرین بوده است می‌باشد. مانند کیش یا دم کیش بسته که نام قنات آبی است در بخش فارغان استان هرمزگان[۱۲]
اقتصاد
منابع تأمین انرژی
نوشتار اصلی: نیروگاه کیش

جزیره کیش به شبکه سراسری برق متصل نیست و تنها نیروگاه موجود در جزیره کیش، نیروگاه گازی کیش است. هنگام بروز مشکلات فنی در این نیروگاه و مصرف برق در تابستان‌ها، کیش دچار خاموشی‌هایی می‌شود لذا قرار است نیروگاه دومی در جنوب غرب جزیره کیش ساخته شود.

علاوه بر نیروگاه گازی کیش، در حال حاضر نیروگاه دیزل نیز با ظرفیت ۱۰ مگاوات وجود دارد که در موارد اضطراری از آن استفاده می‌شود.
در هنگام تحریم‌ها

در طول زمان تحریم‌های علیه ایران توسط کشورهای غربی، بخش عظیمی از کالای مشمول تحریم به این جزیره صادر و از طریق این جزیره در ایران توزیع می‌شد. برخی از اقلام کالاهای آمریکایی از این مسیر غیر مستقیم وارد ایران می‌شدند.
وضعیت طبیعی
جغرافیا

جزیرهٔ کیش جزیره‌ای بیضی شکل با محیط ۴۴ کیلومتر می‌باشد و با طولی در حدود ۱۵٫۴۵ کیلومتر و عرضی حدود ۷٫۵ کیلومتر، مساحتی معادل ۹۰ کیلومتر مربع دارد.
ارتفاع بلندترین منقطه این جزیره حدود ۳۵ متر از سطح دریا می‌باشد. همچنین جزیرهٔ کیش فاقد رودخانه دائمی بوده و تعداد زیادی منابع آب شیرین زیرزمینی دارد.

مسافت بین کیش تا تهران از راه هوایی ۱۰۵۲ کیلومتر، تا بوشهر از راه دریایی ۶۷۵ کیلومتر، تا بندرعباس ۲۵۰ کیلومتر، تا بندر لنگه ۹۰ کیلومتر و تا جزیره هندرابی ۲۸ کیلومتر است. همچنین نزدیکترین بندر ایران به جزیرهٔ کیش، بندر چارک می‌باشد که با این جزیره ۱۸ کیلومتر فاصله دارد.
آب و هوا

آب و هوای کیش گرم و مرطوب بوده و میانگین دمای سالانه جزیره ۲۶/۶ درجه سانتیگراد می‌باشد. آب و هوای جزیره تحت تأثیر توده‌های مختلف هوای شمال غربی و جنوبی قرار داشته و به شکل کلی خشک و کم باران است. بارندگی بیشتر به صورت رگبار و درماه‌های زمستان اتفاق میفتد.
پوشش گیاهی

از پوشش‌های گیاهی جزیرهٔ کیش می‌توان به باغ‌های نخل خرما، درختان بومی کهور ایرانی و کنار و درختان غیر بومی مانند کهور پاکستانی (سمر)، اکالیپتوس، آکاسیا، کنوکارپوس و ابریشم اشاره کرد. در سالهای گذشته این جزیره، مرکز تاکستان‌های معروفی بوده است و همچنین از زمان حضور پرتغالیها در کیش، این جزیره یکی از مراکز رشد درخت کمیاب لور می‌باشد.
فرهنگ

لباس محلی مردان دشداشه همراه با عرقچین است و مهم‌ترین اعیاد مردم کیش، عید قربان و عید غدیر می‌باشند. ساز اصلی محلی نوعی طبل است. شغل سنتی بومیان، ماهی گیری، دام داری، دریانوردی و بازرگانی است. مردم کیش در گذشته به صید مروارید نیز می‌پرداخته‌اند. غذاهای محلی کیش شامل انواع «قلیه»، «مضروبه»، «هریسه» و «مچبوس» است که اغلب با ماهی تهیه می‌شوند. بومیان جزیره از نژادهای دراویدی، نوردیک، سامی و سیاهپوست بوده و به زبانهای فارسی و عربی تکلم می‌کنند.

ضرب‌المثل‌های مردم کیش با جزایر اطراف متفاوت است. «پخت نانت را به نانوا واگذارکن، حتی اگر نیمی از آن را به عنوان مزدش بردارد» و «اسراف نکن! حتی اگر آب دریا بر می‌داری».
نقشه جزیره کیش
جمعیت

جمعیت جزیره کیش، بر پایهٔ سرشماری همگانی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰، برابر با ۲۴۸۱۹ نفر بوده‌است که عمدتاً در شهر کیش ساکن هستند.

به شهروندان جزیره کیش، کیشوند گویند.
اماکن دیدنی
پرچم ایران در جزیره کیش
شهر باستانی حریره
دنیای زیر آب جزیره کیش
جاذبه‌های تاریخی

از جاذبه‌های تاریخی کیش می‌توان به حریره، پایاب و کاریز اشاره کرد.
حریره، نام شهر ویرانه‌ای است خالی از سکنه و مربوط به دوران قیاصره که نام آن از نام بانویی که ملکه شهر بوده برگرفته شده است. هم‌اکنون بخشی از شهر که عمارت کاخ بانوی حریره بوده مرمت شده است.مهمترین ابنیه کشف شده در این مجموعه عمارت اعیانی، حمام، آب‌انبار، قنات و بقایای مسجد جامع حریره می‌باشند.
جاذبه‌های گردشگری

جزیره کیش به دلیل ماهیت گردشگری خود، طی سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته است. علاوه بر آثار تاریخی که مورد توجه گردشگران است، پارک‌های ساحلی و تفریحی مانند پارک هنر، ساحل مرجانی، سواحل ماسه‌ای-مرجانی، باغ وحش، آکواریوم، باغ پرندگان کیش، دلفیناریوم شهر زیر زمینی کاریز، کشتی‌های تفریحی و همچنین کشتی به گل نشسته یونانی از دیگر دیدنی‌های کیش می‌باشند. پلاژهای بانوان و آقایان، امکانات سوارکاری، پیست ۷۰ کیلومتری دوچرخه‌سواری، کارتینگ، باگی، غواصی، جت‌اسکی و اسکی روی آب نیز از دیگر امکانات گردشگری جزیره کیش است.از دیگر جاذبه‌های گردشگری منطقه می‌توان به نبود هرگونه چراغ قرمز راهنمایی و رانندگی در خیابانها و جاده‌های کیش و همچنین وجود بزرگترین پرچم ایران در این جزیره اشاره کرد.

جزیرهٔ کیش دارای بیش از ۸۲۰۰ تخت اقامتی است که بیشترین تراکم امکانات اقامتی در ایران را داراست. جزیرهٔ کیش سالانه پذیرای بیش از یک‌میلیون نفر گردشگر داخلی و خارجی است. عدم نیاز به دریافت ویزای ورود برای کلیهٔ اتباع خارجی، یکی از زمینه‌های ورود گردشگران خارجی است؛ گرچه به‌دلیل وجود محدودیت‌های اجتماعی، به‌ویژه گردشگرانِ زنِ خارجی کشش کمتری به این جزیره دارند.همچنین موقعیت منطقهٔ آزاد اقتصادی این جزیره باعث شده تا مراکز خرید کیش به یکی از جاذبه‌های گردشگری جزیره تبدیل شود.[۸]
مراکز آموزشی کیش
دانشگاه کیش
دانشگاه‌ها

جزیره کیش دارای دانشگاه‌هایی است که اکثراً به دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران وابسته‌اند.این دانشگاه‌ها اکنون دوره‌های بین الملی کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا را در رشته‌هایی مانند IT، MBA و مهندسی برق والکترونیک و حقوق را با همکاری دانشگاه‌هایی مانند دانشگاه چند رسانه‌ای مالزی و دانشگاه موناش (Monash) استرالیا برگزار

می‌کند.[۲۱


Kish (Persian: کیش‎‎ About this sound listen (help·info)) is a 91.5-square-kilometre (35.3 sq mi) resort island in the Persian Gulf. It is part of the Hormozgān Province of Iran. Due to its free trade zone status it is touted as a consumer's paradise, with numerous malls, shopping centres, tourist attractions, and resort hotels.[1] It has an estimated population of 26,000 residents and about 1 million people visit the island annually.[2][3] Kish Island was ranked among the world’s 10 most beautiful islands by The New York Times in 2010, and is the fourth most visited vacation destination in Southwest Asia after Dubai, United Arab Emirates, and Sharm el-Sheikh.[clarification needed] Foreign nationals wishing to enter Kish Free Zone from legal ports are not required to obtain visas prior to travel. Valid travel permits are stamped for 14 days by airport and Kish port police officials.
Kish Island has been mentioned in history variously as Kamtina, Arakia (Ancient Greek: Αρακία), Arakata, and Ghiss. In 325 BC, Alexander the Great commissioned Nearchus to set off on an expeditionary voyage to the Sea of Oman and the Persian Gulf.

Nearchus's writings on Arakata contain the first-known mention of Kish Island in antiquity.[1] When Marco Polo visited the Imperial court in China, he commented on the Emperor's wife's pearls, he was told that they were from Kish.[2] In the 1970s the last Shah of Iran turned the island into a luxury resort for the international elite, complete with a Grand Casino (now known as the Shayan International Hotel) and an airport designed to handle the Concorde. After the Islamic Revolution, Kish Island became a duty-free shopping center.

Kish Island's strategic position served as a way-station and link for the ancient Assyrian and Elamite civilizations when their primitive sailboats navigated from Susa through the Karun River into the Persian Gulf and along the southern coastline passing Kish, Qeshm and Hormoz islands.

When these civilizations vanished, Kish Island's advantageous position was lost and for a period it was subjected to turmoil and the tyranny of local potentates and other vendors. With the establishment of the Achaemenid dynasty, the Persian Gulf was profoundly affected. Kish was, in particular, economically and politically linked with the civilization of the Medes, Persians and Aryan people when they were at the height of their power.

In the shadow of the empire, the islands in the gulf became prosperous, navigation in the Persian Gulf was expanded and better vessels were used to carry passengers and goods. Navigational signs, including lighthouses, were set up to facilitate navigation in the Persian Gulf.